Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Om jag tordes skulle jag bära hatt
hatt i rött och svart

Om jag hade en hatt
i rött och svart

skulle jag synas
och du
skulle se mig då

Jag har inte modet
att gå med hatt
så jag fortsätter
barhuvad


Om du ser mig med hatt
då vet du:
Nu är hon inte rädd längre
rädd för att ta plats





Fri vers av Live
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT