Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val och ingen annans

Jag väljer att inte svälja
allt som skrivs och sägs
Jag väljer att tro
att vi innerst inne vet vad som är bäst
att vi vågar att lyssna
på vårt inre
vår känsla
vår tro

Så jag väljer mina vägar
från mitt innersta
då tror jag att
jag inte vill ångra
vilken väg jag nu vandrar på




Bunden vers av Live
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 12:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är bra att inte svälja allt...
Man måste välja själv...
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT