Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W gustavsson


Den första snön!


De nyplöjda plogfårornas
svarta mylla är täckt av ett tunt
lager snö, som vid en snabb blick
liknar florsocker som strötts
över en god chokladkaka.

Luften känns kylig och det
luktar snö, tysnaden är
ytterst närvarande, men inger
ett lugn som är oslagbart.

En ynnest att ha möjlighet
att få uppleva det enkla i
livet som ger ro och energi,
mer värt än guld o diamanter.


Uppskatta därför nuet, välj
att se det positiva, i morgon
kan det vara FÖRSENT!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 15:06



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Såå härliga ord som går rakt in hjärtat!!!
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...välj att se det positiva...då mår man bäst...
2012-11-11

  Ljusletaren
Underbara ord ... tack/kram
2012-11-11

    ej medlem längre
Fina rader...
dessa ord är underbara...

'liknar florsocker som strötts
över en god chokladkaka'
2012-11-11

  Änglaögon
Det är så sant det du skriver, tänkvärt.
2012-11-11

    ej medlem längre
Tycker om denna. Tack..
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson