Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken

Jag hör musik
inom mig igen

Det var så längesen
en lång saknad

Glädje spirar
planer vävs

Någonting växer
och vill bli till




Fri vers av KarinAmanda
Läst 299 gånger
Publicerad 2012-11-11 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda