Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Gun Legler, Celebrating the light


När all kamp är avskalad

När all kamp är avskalad...
När det enda som finns kvar
är det allra viktigaste, kärnan...
- det som får Universum att leva,
våra hjärtan att slå,
galaxer att födas,
små frön att bli till mäktiga träd,
... då lever sanningen i dig och mig.

Om bara en sekunds klarseende
kunde stanna kvar -
detta att leva i vissheten
om kärlek utan förbehåll,
om respekt för allt som lever...
Om vi bara insåg hur älskade vi alla är,
hur mycket vi kan älska och respektera
oss själva...

Denna allomfattande djupa kärlek -
Vad spelar det för roll vad vi kallar den?
Naturen, Ljuset, Livskraften, Den stora anden,
Gud, Allah, Kosmos, Universum, Livsenergin -
eller helt enkelt Kärleken!
Den finns där - här och nu - alltid!
I oss, omkring oss,
den tillhör oss, varje sekund...




Fri vers av KarinAmanda
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-09 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda