Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Cirque de Luna [Nordstiernan]

~*~

Det finns de som också kan jonglera, spela clown
och gå på slak lina...utanför cirkusen

17 Sep 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-11 17:01



Bookmark and Share


  genni VIP
Tycker om "Cirque de Luna",

och det du skriver är sant..
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP