Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En saga om ett


Huset

Mental sjukhus läggs ner
patienterna läggs bort

Göms undan, en del går under,
kanske under ett tåg

Hus behövs, kärleks abstinens,
nikotin, alkoholens, finns nog med

Ett hus med kärlek slår allt
utan är värre

En kåta gör oss värre en kåta
för tryggheten kan vara

Det som du har
& delar med den du älskar

Kanske på Beckonberga
eller i en sjö





Prosa av Federico Romano
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 21:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det är tragiskt när de slaktar nefr på vårdavdelningaer ocdh minskar antalet platser. haqrmlösa patienter nmåste på så vis trängas med mördare och dråpare.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano