Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill jag att du vill

Alla de små sakerna
du gör som gör
att jag tror
att du
tycker om

mig

Frågan är om
jag vill
att du tycker om

mig




Bunden vers av Live
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT