Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skådespelare i några filmer


Gökboet

Utan aptit, utan luft
resultat av velighet
eller medvetenhet?

Osäkerhet av känslor
eller rädslorna,
svårt att veta

Orden som saknas är att veta
om hon vill illa,
& varför

Naturligheten i ett absurt läge
då alla matematiker får
en omöjlig ekvation att lösa

Är Chief Bromden, Indianen som står stum
eller McMurphy
som får sina snitt




Prosa av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 03:08



Bookmark and Share


  ULJO
Kanske den bästa film som gjort i den genren, sevärd än i dag. Det stora genombrottet för Jack Nicholson. Kul att du tar upp den som tema i din text.
2012-11-12

  SatansSon VIP
har säkert setrt filme n minst tio ggr. Först på slutet har gick upp för mig vad den handlar om. Såg den senast för kanske femton år sen. Jag tror den gick tjugo år på bio i Sthlm.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano