Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många tankar för mig


Är det rimligt 2

Är det rimligt att barn växer upp i miljöer
där till och med polisen undviker

Är det rimligt att Mc gäng står för tryggheten
i en ung kvinnas liv

Är det rimligt att köpa deras kvinnosyn
när ledaren är dömd för grov kvinnofridskränkning

Är det rimligt att se sina barn bli misshandlade
men bara ibland och inte så hårt

Han våltog inte mig, han var bara hög
och aldrig våldsam på riktigt, vill jag tro

Nej det är inte rimligt




Prosa av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-12 10:33



Bookmark and Share


  Federico Romano
Våld finns överallt, som du säger, så jag pekar ej ut just dom, men det är dom som retar mig just nu, för att jag hatar översittare, och kvinnoförtryckare/förtryckare, det har jag gjort sen jag var sju år.. Så lite personlig är min text..
2012-11-12

  genni VIP
Om jag förstår rätt så handlar det här om just mc-gäng, men annars så finns våld i alla samhällsklasser, bara en tanke från mig..
2012-11-12

    ej medlem längre
Nej det är orimligt. Bra skrivet!
2012-11-12

  Federico Romano
Un giorno vi faró vedere, fetusi..
2012-11-12

  Angel of love
Gör mig arg att vissa kan ta över så mycket och inget görs! Så nej det är fan inte rimligt!!
2012-11-12

  SatansSon VIP
I slutet på Milleniuim-trilogi n av Stieg Larsson rinmger Noomi Rapace polisen, och.... ett mc-gäng
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano