Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon

kvistar river kinden naglar flagar
gör han
ersätts av henne könet
finns inte längre men jag
förälskar mig i fel
henne som en kvist
som naglar
river men sätter inga spår
flagar
på någon annan
hud bort min
kropp
sitter i bur
mur bygger mitt
eget
skjul i
hennes skratt är
en stol
vid varje bord
i lövet och i solen
solen skriker solen?
på måndagar skriker solen
på tisdagar är den platt
och onsdagar
jävla onsdagar river
svider
kinden
smek då!
smek
mig på en stol henne
här
tär
sätt henne då!
sätt
henne när jag hör
skrattet
överallt alltid
aldrig här
tär
i lövet och i solen
på stolen
sätt henne då!
sätt henne fast
grodd här
tär i
mig i varje onsdag torsdag
fredag lördag
söndag måndag tisdag onsdag
torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag
jävla onsdag
ar river
svider hon
i mig i lövet och i
solen stolen
där hon
så sällan sitter




Fri vers av tigermilk
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk