Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi prata om mat nu

när marken drabbas av cancer
när du ramlar in i andra istället för i dig själv
du
tror att håret är en rullgardin
som du kan dra i
djuren kommunicerar med dig
men du hör bara
sorl matsalssorl sorgligt sorl
ska vi prata om mat nu
om hur grisen bankar på tänderna
försöker ta sig ut
fast den redan är död
eller ska vi prata om
färgen på din skjorta
den kletar av sig
på fingrarna jag
biter hårt
fingrar är som saxar som klipper i porslin
men varför hör du inte
när jag klipper
i ditt glas




Fri vers av tigermilk
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-12 14:17



Bookmark and Share


  crystal
du är född till det här.
2012-11-22

  blåbärsdrömmar
Dina texter är väldigt bra! läste igenom några stycken nu och har en underlig känsla som inte riktigt vill lämna mig. Gillar när texter får mig att känna så mycket som nu.
2012-11-12

  Nanna X
oj, gillar verkligen dina dikter, härligt flow o egen stil!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk