Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill komma i gång, litet gammaldags..


novembersol ( tanka )



novembersolen,


aldrig så varm har du varit


som tanke, som sol,


som den, som fyller mitt bröst;


känslan av sol och värme




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-12 15:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bara "känslan av sol och värme" får mej att må gott...
2012-11-12

  in effigie VIP
novembersol...inspirerande läsning
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran