Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chiavata domenica 2 volte..

Hennes blick var underbar
Kåthet jag bara drömt om

Att se hennes ögon
Njuta av åtrå

Hennes ansikte njöt
Kanske var det vi saknade

Älska
Jag la i mina fingrar i hennes venus

Dom blev våta
Hon var kåt

Jag kunde ej släppa min blick
Om hon såg mig

Såg hon min förälskade blick
Min lidelse

Jag slet av henne kläderna
Såg hennes rakade sköte

Blottade hennes bröst
Minna två fingrar fungerade som en kuk

Sen trängde jag in i henne
Vi var tysta, det regnade på bakgården

Kanske var det sista gången vi älskade
Kanske första gången av många

Trädgårdsbordet hon låg på var vått, fuktigt
Hon tog emot mina fingra & penis som en prinsessa

Hon var min för en stund
Jag var hennes

Åskan dundrade
Vi såg på varandra

Kanske tänkte vi på vad
Som var all

Hon gick hem till barnen
Jag till mig

Vi skulle mötas i hemmlighet
Ingen skulle veta att vi sågs

En tung hemmlighet
Att bära innom sig

Möts vi
Eller blir det vårat minne av varandra

Positano scogli piani




Prosa av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-12 20:25



Bookmark and Share


  Angel of love
Het,längtansfull, saknad fått med allt i denna erotiska text !
2012-11-12

  genni VIP
Skulle jag applådera denna eller ej....Kanske ville jag läsa mer "mellan raderna", men erotik är inte fel..
2012-11-12

    ej medlem längre
Den förbjudna fruktens underbara sötma...
2012-11-12

    ej medlem längre
oerhört varmt och sensuellt
2012-11-12

  Federico Romano
Jag skrev den i afekt, jag vet ej vad jag känner idag, men känslorna är bara söta..
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano