Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt många i min omgivning är så där väldigt intresserade av poesi ...


Kort konversation




Jag: Vill du höra en dikt som jag just skrivit?

Den andre: Nej




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-12 22:20



Bookmark and Share


  aol
så är det känner ien,
2012-11-13

    ej medlem längre
jag är idel öra..
2012-11-13

  Tarantaran
Känns igen :)
Men vi vill höra!
Och det är en stor
tröst..hela tiden
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter