Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The train goes no further...

...than this.

 

jag vill sluta att ge upp

släppa ut mig själv

ut ur min bur

ut och andas

höstdofter

dansa bland löven

med dig...

 

My friend,

ta emot mig.

I din famn vill jag vara,

vara fri.

 

Let me out of  the train...

from hell.

-

Håll mig hårt.

Håll mig nära.

Släpp inte taget.

Giv mig min frihet åter.

Only you

can give me that.

-

 

 

© 2012 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-12 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser en vacker fågel så oändligt vis
som flyger frihetens vingslag,
när jag läser din starka dikt.

2012-11-13

    ej medlem längre
Vackra..men också känslofyllda ord..
2012-11-13

    ej medlem längre
Naket och starkt !!!
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP