Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken framför dig

Naken står jag framför dig
skamsen över mina extra kilon
mina rynkor
mina tankar
om
mig själv

Om jag inte kan älska mig själv
kan jag då älska dig eller
någon annan?

Så jag väljer att skydda mig själv
från de tankarna jag tror du
tänker om mig








Fri vers av Live
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blir så berörd av dessa rader

som jag så väl vet

kan stämma med vår självbild ...

fint förmedlad ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT