Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag det?

Du är den starkaste personen jag vet
sade min lillebror
Skojar du
svarade jag
och kände mig allt annat än stark

Du är stark upprepade han
inte fysisk men psykisk
Det spelar ingen roll vad livet gör med dig
du reser dig
igen och igen
Du blir faller och reser dig
mot alla odds
Jag kanske är det svarade jag
och kände mig stark

Tyst inom mig sade jag till mig själv
jag är stark, jag är stark, jag är stark
och ibland tror jag att han har rätt






Fri vers av Live
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT