Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårad ledsen mycket mera


Djä## Saknad

Du sårar mig
gör mig illa

& vad gör jag
saknar dig
----------------------------




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-13 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjälplösheten och frustrationen lyser mellan raderna.
2012-11-13

  SatansSon VIP
Vikebn haiku. ovanligt för att vara du. jhadr förrëstwen lagt ut en dikt på wordpress idag, handlar o m hur det är att leva med mi n diagnos,. fin ns på facebook med.
2012-11-13

    ej medlem längre
hjärtekrossande ...
känns ... mycket ...
2012-11-13

  Angel of love
Stark och så bra skrivet, gör ont att läsa! Bokmärker.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano