Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans snuskiga limerickar



Så var det kvinnokarlen Max
som fick ett liderligt fax
"Här ligger jag naken
o saknar staken
som var en sån livad lax"

Så var det tjejtjusaren Max
som fick ett ilsket fax
"Du fick som du ville
förnöjde din pille
men stack innan jag fick klimax"

Bs-06









Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 2742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-14 17:23



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Perfekta i sin snuskighet. Ger mig många skratt, den bästa starten för min dag. :)
2006-02-15

  Cris
Ja, underbart snusk. Riktigt trevligt faktiskt i sitt rimlimrickstuk
2006-02-14

    steffe struts
du är underbar! snusk med glimten i ögat
och dessutom så välformulerat.

skall jag välja en så blir det den första.
det faxet skulle jag inte kunna säga nej till...

stefan
2006-02-14

  Markattan
Underbara limerickar som vanligt, den sista i raden skrattade jag nog som hjärtligast åt.
2006-02-14

  Ingrid Nilsson
Nä nu tror jag Bodil blivit gubbsjuk?!
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg