Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddad

Tänk att det finns där, inom oss. Svävande,skiftande, som växlande årstider. Som regn som faller,övergår i snö, som fryser till is.
Tänk att det berör oss, i själen, i våra hjärtan, i våra stunder av sorg och smärta.

Tänk att vi är. Svävande,skiftande, som växlande årstider.

Tänk att det finns något som väntar på oss, oavsett var vi är. När vi hamnat långt ner i jorden, eller når med våra sinnen högt,högt ovanför marken.

Tänk att det alltid omfamnar oss. Även när vi väljer att se bort.

Vi är alltid välkomna tillbaka.




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson