Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vild katt


Min barndoms katter - Pralinen

Pralinen som var en av Svarta Kattas kattungar föddes i en förfallen lada ute i skogen och hon blev aldrig helt tam. Vid något sällsynt tillfälle kom hon nära nog för att man skulle kunna klappa henne. Pralinen var en spräcklig katt och hon fick sitt namn från att hon hade en fläck på nosen som såg ut som en chokladpralin.
Hon höll sig mest i skogen, men på sommaren kunde man ibland se henne ”dansa” på gräsmattan. I alla fall såg det ut som om hon dansade. Hon gick på bakbenen och viftade med framtassarna i vädret. Det såg väldigt lustigt ut. Hon jagade fjärilar.




Prosa av Blåbärskaj
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-13 23:50



Bookmark and Share


  Cris
Sött! Trevlig bild frammanas.
2012-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Kul namn...trevligt minne...
2012-11-14

  Annie b'larsson VIP
Wow! Tack för dina härliga texter om dessa ljuvliga katter!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj