Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skiva=betydde en gång också fest


Rätt zon även för ton!

En krogvärd på afterski hos Vivan
sa till DJ: -Du sa du klarar skivan
får till bra musik!
Din box är ju antik!
-Men vevgrammofon tål den kalla drivan!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 11:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Perfekt!
2012-11-16

    ADI Nehlin
Så sant, hippa sa vi när jag var barn..fyndigt skaldat
2012-11-15

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.UTMÄRKT TEXT:GRATTIS.
Musik på Fjällets-Topp.
Klarar Vevgrammofonen,
när det blir El-Stopp.
Du kan njuta av Sköna Toner.
Endast för några Kroner.
I.Åberg.
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt