Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet efter en skilsmässa


söker desperat efter en ny riktning på min kompass

det ursprungliga målet är

k r o s s a t

f ö r i n t a t

kvar finns skärvor av helhet

minnen av otrygghet och ångest

men också minnen av kärlek

och minnen av drömmen om det fulländade livet




Fri vers av Jojo
Läst 1189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 14:25



Bookmark and Share


  Rosmarin
ja den där drömmen om det fulländade livet ja, som man får ta ned på jorden och fylla med nytt innehåll så kanske den nya drömmen kan lyfta
2014-11-24

  Albert
"minnen av drömmen om det fulländade livet"



2013-06-05

  Michaela Dutius
Orden bildar en sorg som berör
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo