Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och fel

Hur ska jag kunna göra dig rätt,
Hur ska jag kunna göra dig orätt,
När jag inte vet vad rätt är,
Och ej heller orätt,

Ändå kan jag göra dig fel,
Jag kan göra dig så fel,
Ändå vet jag vad som fel är,
Felet med att älska dig




Fri vers av Steppen
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-14 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen