Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Nordingrå i Västernorrland där några av mina förfäder var fiskare och handelsmän redan innan 1500; där numer inget fiskekort finns för det finns så gott om fisk


Rurala Oreringar mot Federala Föroreningar [Nordstiernan]

~*~

Jag gick i skola i en fördummande tid
och de som är kvar i denna tid säger

hej till dej i sajberspejs

medan jag använder det amerikanska cyber
och det svenska hej på dig

åk ut på landet och inandas det
alla ni i en stadsförvriden tid

och bli människa igen

1 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-14 19:48



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Underbar bild, där vill man vara.
Bra ordat
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP