Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är lika trött som när jag la mig

bortryckt ur sömnen

du var ilsken

jag vaknande förbannad

 

ilska, bärsärkagång, mord och död

skumma drömmar

det senaste året

stress?

 

för mycket intryck?

ska jag kanske börja blunda för jämnan

sluta se allt elände

hoppas att jag snart få drömma vackert

 

kyssar, kärlek, katter....

Dig




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-15 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP