Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatan

En del tycker att han är kaxi

självförtroende är svaret

varför ska man inte ha det




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 286 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-15 12:57



Bookmark and Share


  Onders

jözzez, lazze.
du blockar mig för en sån banal sak som att jag pissat i din syrénberså. men själv fläker du ogenerat ut ditt hat där det inte hör hemma, utan respekt för dina medmänniskor.
okristet.

lite förvånad är jag: jag trodde du älskade alla med z i sitt namn..

2012-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar fotboll. Så det har med det att göra. Inget personligt, DUDE.
2012-11-21

  DEvert
Zlatan är bra ^^
2012-11-21

    ej medlem längre
somliga är stora andra små..
2012-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Zlatan.
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vad gör det om han är kaxig...det ger ju resultat...
2012-11-15

    ej medlem längre
Jag har verkligen väntat mig en Zlatan text!
Äntligen kom den....
Han är Kärlek o vilja (vad gäller fotboll) intregrerat!
Personligen anser jag nog att det borde vara förbjudet att dessutom dra av sig tröjan så där!
Ren fröjd, dina ord om Zlatan, som en kärleksmums..
2012-11-15

  chrissie
Zlatan ÄR konst!!!
2012-11-15

  Svartsilver
han äger !
2012-11-15

  Gunwale VIP
Det var roligt att se hur nöjd och glad han blev. Det gjorde mig nöjd och glad. Det är allt jag kan säga.
2012-11-15

    ej medlem längre
Självförtroende är vacker styrka.
2012-11-15

  Angel of love
Måste erkänna han är kung!
2012-11-15

    ej medlem längre
just så! Federico
2012-11-15

  SatansSon VIP
Jag såg bara reprisen. Roligt det fjärde målet.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano