Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Novemberkväll

Novemberskymningen tränger
sig på, de svarta trädens kala
spökgrenar vajar i den
svaga vinden.

Skuggorna dansar under
gatlyktornas sken, och några
torra löv blåser bort i all hast.

Ett lätt regn gör att gatans mörka
asfalt blänker till när dropparna
når marken, och sprids ut som
små rullande glaspärlor.

Allt känns som en skräckblandad
mystik, som gör det gott att komma
in i stugvärmens trygghet.




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 13:19



Bookmark and Share


  wendela
Hej Lindha! När du skriver kan jag se tydliga bilder i din text. Tack fr W
2012-11-18

    Upplandspoeten
Härlig beskrivning på vår mörka årstid.
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson