Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framgång ger vänner, motgång prövar dem.


Spöken

De är spöken,
jag vet.
Deras röster ekar i dörrarna
alltid öppna för dem.

Deras steg spionerar alltid i min borg.
Ibland tyst,
ibland som yxor
försöker ständigt hindra mig
från att vara lycklig.

Men världen kallar mig
jag återvänder.

Gång på gång
mellan nollor och ettor
bryter jag igenom avund och inkräktare
som hela tiden påminner mig
om mitt främlingskap.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 677 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-15 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond