Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt blir klarare när du är kär. (John Lennon)


Slutligen.

En dag ska jag bjuda in dig i mina drömmar
när jag litar på att du inte kommer väcka mig
då jag sjunker ner i mina minnen, och längtar,
och om du slutar att se tecknen
som fjärmar dig från mig.
För om vi en dag drömmer tillsammans
så blir vi en verklighet.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-23 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond