Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En minnestund för offren i flygkraschen i alperna. Mina tankar är med familjemedlemmar och vänner.


De sorgliga vingarna

Två vingar har inte kommit till boet,
idag följer ödslighet dem.
Så många dyrbara liv har gått förlorade!
Vilken stor sorg har såtts i fjällen

Så många tomma platser kvar,
plötsligt, på ett sådant brutalt sätt
Åh Gud ge tröst till dem som har väntat
Låt dem veta, att det inte är slutet i sig.

Ett kram är ofullständigt nu,
det har fört ångest till fönstret,
och har tagit med sig den stora hemligheten

Varför fanns inte en mänsklig hand
som kunde undvika att denna dikt
och denna morgon klär sig i smärta?




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-27 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond