Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Det underbara med barndomen är att allt är underbart i den."


VÅTA MINNEN

Det regnar mot mitt fönster
och regnet gör mig glad,
det tar mig tillbaka till min barndom.
Jag kan fortfarande höra vattnet
slå bältros på mitt gamla hus.
Jag sitter säkert med farmor
och litar på att solen vaknar till liv.
Jag älskar att se regn
för att varje gång det regnar
mellan åska och blixt,
i en flod av minnen
blir jag ett barn igen.
Och varje gång det rensar,
tillsammans med vattnet,
glider mina drömmar i väg,
och blir jag tillbaka i min verklighet.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 170 gånger
Publicerad 2022-06-22 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond