Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREV FRÅN EN KARTOGRAF

Mina händer är färgade med bläck
men det finns värre fläckar.
Smutsfläcken av dem som låter världen
glida genom fingrarna,
av de som dumpar vatten i öken,
av dem som räknar pengar framför de fattiga
och de av dem som nådelöst förstör kärleken.

Jag har i mina händer en karta igen,
en som påminner mig om ditt största misstag.
Jag kan se ditt rop, din desperata kärlek
och ändå kan jag inte se en enda lösningen.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-28 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond