Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären

Konstnären skapar inre bilder av verkligheten.
Med hjälp av sinnena lever sig läsaren in i bilder
och kan se, höra och dofta det bilden berättar om.
Konstnären och konst har alltid sitt ursprung
i sinnevärlden.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 557 gånger
Publicerad 2015-02-18 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond