Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!


Den blåa stjärnan

Jag gick till sjöss att fånga en stjärna
som föll från höjden i den oerhörda blå,
men turkos och himlen förväxlades
och min stjärna förlorades i det oändliga.

Jag strövade droppvis i vatten
och grävde i sanden varje korn.

Men solen bleknade sakta
och plötsligt såg jag min stjärna blinka
bland slammer i natten
och den vände oförskräckt till lettisk blå.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 828 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-15 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra visionell!
En blå stjärna i glas hänger på en krok i mitt, lägenhetens vardagsrumstak, närmare bestämt:-)
Tack!
2013-09-15

  Federico Romano
Rolig komentar av Genni..
2012-11-20

  genni VIP
Texten är ok, men bilden...

Vilken underbar miljö!!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond