Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hostan avslöjade henne


Såg henne

Nog fan är man såld
om kärleken blossar upp

Av en hostattack..
Klimt får illustrera mina känslor




Prosa av Federico Romano
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano