Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomskärlek

Kärlek ända in i barndomen
lite som i filmen "Eternal sunshine of a spotless mind"
lek med hjärnas bevarade minnen
ögonblick
och upplevelser
ända in i barndomen
in i ens förflutna
i ens minnen
associationer
i ens sinnesförnimmelser
som väcker
allt i själen

som man varit med om
upplevt
känt

alla filer
alla mappar
alla foton
all poesi
alla dagboksanteckningar
bilder
som man skapat inom sig
själv
om barndomen
och även
kring varandra
när man först möttes
och blev tillsammans

en serie full
av inre dialoger
yttre
historier

unika ögonblick
meningsfulla stunder
med magiska dialoger
formandet av kroppar
som flyter med varandra

en speciell kärlek
en kärlek som är repellerande
och
attraherande svår på samma
gång

raderade ögonblick från minnet
för att sedan få uppleva återuppväckelsen
av
de allra mest exceptionella
och magiska
stunder
man skapat tillsammans

ännu en gång
speciella stunder
tillsammans
bevarade
därinne

främlingar
för varandra
samtidigt
som nära grannar
som vänner
som en person i ens familj

change of heart

kärlek ända in i barndomen
barndomskärlek
då man tillsammans gräver i det förflutna
för att kunna lära känna varandra
på djupet
förflutet
som nuet
för att blicka ut på en gemensam framtid

***
kärlek ända in i barndomen




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 325 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-15 19:25



Bookmark and Share


  Annika Persson
vackert...gammal vänskap eller gammal
kärlek rostar inte.
2012-11-21

  Angel of love
Varm och fin om minnena
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fina känslominnen...
2012-11-21

  Federico Romano
Jag har en väldigt viktig,
För mig kärlek i min barndom
Hon heter Nadja Borsh eller hette
43 år senare tänker jag på henne
Från min tid i Tynnered "Göteborg" Som nu när jag läser din text
& en god vän som hette Erik från Malmö
Så är det med barndomsminnen.. Så din dikt är uppskattad av mig..
2012-11-21

  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt viktig och bra skriven text!
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

jamming223