Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Ge mig en paus
den tid som jag behöver
Ställ inga krav
Ställ inga frågor
Låt mig få sitta här
för mig själv
i min egen lilla värld
bara en liten stund till

Leave me alone!




Fri vers av Live
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT