Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min favoritkatt.


Min barndoms katter - Fritjof

Fritjof var min favorit. Han var grå med vita strumpor och vitt på bröstet och magen.
Han brukade möta mig när jag kom från skolan på min moppe. Då plockade jag upp honom och satte honom på axeln och då satte han fast klorna i jeansjackan, sedan åkte vi resten av vägen hem, ungefär 1 km. När vi kom fram till postlådan så hoppade han av och tog genvägen över gräsmattan och mötte mig på trappan efter att jag ställt in moppen i ladan.




Prosa av Blåbärskaj
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 12:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla har vi våra favoriter...såg en film på wimp.com om en kille som alltid cyklade omkring med sin katt på axeln...det såg riktigt mysigt ut...du hade nog också den känslan...
2012-11-16

  walborg
Vilken begåvad katt - vilken fantastisk relation.
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj