Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlekar som bara jag förstår..


Social - Konto - R

Igår knäböjde jag mig framför en kvinna av kärlek

Idag bockar jag för socialen av hunger

Jag viker mig, jag vecklas ut, imorgon står jag med rak rygg!




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 15:29



Bookmark and Share


  bms
Berör mig mycket. . Starka känslor.
2012-11-18

  Angel of love
Tyckte mycket om!
2012-11-16

  hansensson
Jag uppskattar i alla fall det lakoniska.
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano