Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som slog mig en dag.. hur skulle det vara att förlora kontakten med sig själv


Jag vill hålla mig nära

Tomhet som växer
inom
som gör att inom mig
växer en rymd
tätad av tystnad

där min enda bön
viskar sig blodig

- ge mig min närvaro tillbaka

skuggan är inte jag...
det är inte jag

det är bara skuggan av mig

jag vill knäppa mina händer
och känna att jag är jag

att jag finns




Fri vers av Maiah VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-16 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2012-11-18

  Änglaögon
En vacker och djup insikt.
2012-11-17

  mare VIP
Fin...
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP