Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem jag är

Jag vet inte hur många som kan säga
*det här, det är för mig*
när de prövar något nytt

Att med en enkel beröring av något nytt
kan säga att jag var gjord
för att göra just detta.

Den instinktiva glädjen när man inser
att det här passar mig,
det är vad jag är.

För även ifall jag har prövat annat,
Njuter av andra saker
Så kan inget ge samma glädje
Som att hitta din grej.

Jag älskar till exempel att sjunga
Men när folk säger sök
Till Idol, X-factor eller whatsoever
Så svarar jag alltid nej tack.

De kan väl tro att det är blyghet
Men jag vet bara vad jag vill
Och det är inte att bli en popstjärna

Sång en passion för mig och
För dem jag älskar.
Jag har en annan gåva att visa världen.

Jag älskar att skriva också,
Men jag kommer aldrig bli
Sveriges stora författare eller poet

Men det gör mig inget.
Trots att det faktiskt var min dröm
En gång i tiden. . .

Sen uppenbarades min sanning,
Den jag tror passar mig
Förhoppningsvis även i framtiden.

Jag vill hjälpa människor
Att bli friska och att leva ett bra liv,
Men jag vill inte bli läkare.

Jag vill jobba bakom kulisserna,
Forska om de saker som plågar oss
För att försöka hitta en lösning.

Därför det är min lösning.
När jag frågar mig själv vad jag vill bli
Är svaret nu så enkelt att det nästan gör ont.

Så om Gud, eller vem det nu är som bestämmer,
lyssnar kan du väl höra på.
Snälla! Jag tror verkligen det här är vem jag är




Fri vers av Sikska
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-17 03:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rättså lättsam. Men är-från början till slut- äkta. Och kvalitén stiger för varje vers. En ypperligt välskriven dikt.
2012-11-17

  SatansSon VIP
Det här var en bra dikt.Känsligt skriven.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska