Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar bilden


Kärleks Harmoni

Den tokige såg kärleken

Som ett harmoniskt tidsfördriv

För han visste inte




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-17 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar denna! mycket...
2012-11-17

  chrissie
Kanske är den tokige den kloke!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano