Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är att


Alla dör en dag

Det gäller bara att bestämma när

Om du har möjligheten




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 16:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Tycker inte riktigt att man ska få bestämma själv!
2012-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser fram emot döden.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano