Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna kärleken

att finna kärleken
via nätet
men även att göra det
utan nätet
bortanför internets verklighet
vid andra utbredda horisonter
Fantasirika visioner
om
att finna kärleken
genom universitetet
på ett café
på en tågstation
på en flygplats
på en fest
eller kanske
inne i ett bibliotek

man kan finna kärlek var som helst
men oftast finner man den nog utanför sin trygga sfär
i den naturfriska omgivningen
ute bland folk
på sociala mötesplatser
metropoler
i en stad
eller i lyor på landet
kanske på ett vandrarhem
kanske i en vindhydda
i en skog
i en lägenhet
på gatan

var som helst
att finna kärleken
är ödet

men var
och varför?

Att finna kärleken





Fri vers av jamming223
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-17 22:40



Bookmark and Share


    eos
Klok och fin.. jag tror också att man oftast finner den utanför den trygga sfären.
2012-11-18

  Osvalds_Dotter VIP
Ja kärleken går sina egna vägar,,
Finner sätt att nå tvilligsjälen,,
Om så i världens ände.
Eller vägg i vägg.

Man vet inte när mötet kommer äga rum,,
Ödet ...

Fin o intressant tex
2012-11-17

    ej medlem längre
intressanta tankar kring det
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

jamming223