Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av tomhet

Lever jag verkligen
om jag känner sådan inre tomhet?
vad har hänt med mina atomers
kemiskt bundna energi
varför svarar dem
inte längre på min kropps
signaler
min kropps suktan
min mentalitets längtan
efter att känna något
efter att tänka
något nytt?
vill finna metaforer
vill finna rikedom

vill finna själslivet
något som är rikare än mitt yttre
inte en känsla så fattig
inombords
fattigdomens inre tomhet
i mig själv
finner jag emellanåt
men jag letar efter guldmynten
och den vackra naturen
inom en själv som man kan besitta om man hittar den
savanner
regnskogar
tallskogar
ökenlandskap
regnbågar
så man åter
igen
hittar sin inre rikedom
sina metaforer
målande beskrivningar
och
associationer
sina vingar som vill flyga
och se olika perspektiv
ta på sig olika glasögon
och linser

känslan av tomhet
försvinn




Fri vers av jamming223
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-17 22:47



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Visst är det som ett kallt skikt,
en sorts tom kanal
med en blank förtennad yta
som BORDE vara fylld med
en bubblande ström av
Närvaro
Värme
Kärlek...
istället
om något
Klirrande is
och
ekande skrik
av ångest
och ensamhet...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

jamming223