Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick i från mitt liv


Vem är jag

Gammla foton tar fram nya känslor

Mare e Monti på Korsika var mitt livs vandring..

Utan mål än att gå framåt

Kom jag fram.. till mig




Bunden vers av Federico Romano
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-18 10:15



Bookmark and Share


  Onders
fint så
titta inte bakåt
2012-11-19

    ej medlem längre
gillar denna! mycket...
2012-11-18

  Adagio
Underbart... jag vandrade en liknande väg men för en annan del av världen.
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att hitta sej själv...
2012-11-18

  SatansSon VIP
Som sagtt: sr´tarj´kt gtjhort. I synnerhet ifråga om vvad du kom fram till.
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano