Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets intet



Du frost famna mitt hjärta
Hela min själ i bidan


Håll huvudet rakt
Sträck på din rygg


Under förnuftets tröskel
Är du




.




Övriga genrer av etthjärtaäralltidrött
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-18 10:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du orda kan! Tack!
2016-03-31

  Lena Själsöga Keijser
så mycket
älskar jag dina ord

tack
2012-11-26

  walborg
Stark närvao
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött