Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något med dig


det är något med dig som föder min mållöshet
i ett leende, något som är här

ditt sätt att följa din livslinje och dess brott
så vackert, ditt sätt att se, ditt sätt att avtäcka,
se världen genom mina ögon,

hur jag sväljer min tystnad nu,
fram träder den ton jag inte förut anat
anar jag dig?

det är något med dig som inte lämnar, bara närmar
din djupa blick och det smärtande, smärtande

i att verkligen verkligen leva.






















Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 499 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-07-31 15:55



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Berör!
2013-08-01

  walborg
Oerhört gripande vackert
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött